Publicitat
Ciutat

Suspès el trenet de Nadal de Sabadell per la Covid

Foto d'arxiu d'un trenet urbà / D.S

Ateses les darreres dades relatives a la Covid-19, l’Ajuntament de Sabadell ha decidit anul·lar l’activitat del trenet, inclosa al programa de Nadal i que havia de fer un petit recorregut entre les places de Sant Roc i del Doctor Robert.

La suspensió és una mesura de prevenció davant l’evolució negativa dels darrers dies. L’activitat s’havia de portar a terme del 28 de desembre fins al 4 de gener, comptant amb la col·laboració del Centre de Modelisme Ferroviari de Sabadell CEMFES.

L’Ajuntament comunicarà l’anul·lació a totes les persones que havien reservat plaça en el trenet de la plaça del Dr. Robert amb el sistema de cita prèvia. La resta de propostes amb reserva prèvia d’entrada continuen a la programació.

Publicitat
Comentaris
To Top