Ciutat

El primer brindis del 2021 ara arriba directe a casa

Per què desplaçar-se per tenir un bon vi? I si pogués arribar directament a casa? Una empresa sabadellenca, Vi&Box, ha revolucionat el panorama de la distribució de vins a Catalunya i la resta d’Espanya. El concepte és senzill: el producte es ven on-line, es trasllada del celler a  la porta de casa sense que el client faci desplaçaments. El paquet arriba en caixes i en format de lots per ajudar a conèixer els vins i caves, segons expliquen els seus impulsors. És un producte a l’abast del consumidor mitjà: “La majoria són vins de consum diari, bons i honestos”. Els vins es demanen a través del web i en 24-48 hores, gràcies al sistema logístic de l’empresa, arriben al client.

Vi&Box va sortir al mercat fa dos mesos, durant la segona onada de la Covid. En un context advers, han vist una oportunitat dins la crisi. “Volíem arribar a casa de la gent amb vins que ja estem venent als restaurants i al comerç”, explica el sabadellenc Feliu Gavarró, que forma equip amb els seus socis, Roger Manyosa i Gloria Gavarró. L’oferta, de vins i caves, és variada i a un preu assequible: compta amb segells catalans –Montsant, Priorat, Penedès– i també d’altres denominacions de l’Estat –Rioja, Ribera–. En total, 35 vins que es distribueixen des del magatzem del carrer de Girona a Sabadell arreu del país.

/ CEDIDA

Aquestes festes, amb la mobilitat restringida i la impossibilitat de fer visites, Vi&Box pot fer arribar lots de vins i caves a les persones estimades. “Podem fer-los arribar a qualsevol punt de l’Estat, amb un text dedicat”, expliquen. Tot i que la iniciativa té tot just dos mesos de vida, ja ha guanyat popularitat. La cantant Sílvia Pérez Cruz i la cuinera Ada Parellada són algunes de les personalitats que ja han compartit l’experiència de Vi&Box a través de les xarxes socials.

Vins amb la marca sabadellenca

Cofevins, l’empresa mare de Vi&Box, té una llarga experiència en la venda i distribució de vins en l’àmbit nacional. Cofama, per la seva banda, es dedica a la comercialització de vins a 32 països, des del Japó, els EUA fins a Austràlia. Els seus clients són restauradors, botigues d’alimentació i també vinoteques i altres botigues especialitzades. Ara s’amplien amb les comandes directes al consumidor final, una iniciativa centrada en el mercat domèstic, però que vol ampliar-se arreu d’Europa, segons explica Feliu Gavarró.

Comentaris
To Top