Publicitat
Ciutat

El sabadellenc Edu Navarro estarà a les llistes d'En Comú Podem el 14-F

Edu Navarro serà candidat a diputat d'En Comú Podem a les eleccions al Parlament de Catalunya del 14 de febrer. L'exregidor de Promoció Econòmica i Recursos Humans anirà en el número 23 a la demarcació de Barcelona. Navarro és jurista i està implicat en el moviment per la memòria democràtica. El sabadellenc és un dels candidats de la delegació del Vallès Occidental.

Dit això, En Comú Podem ha fet oficial la resta de candidats que estaran a les llistes del partit en cada una de les circumscripcions. Jéssica Albiach serà la número 1 per Barcelona. D'altra banda, Sabadell en Comú ha felicitat Navarro per ser candidat el 14-F a través de les xarxes socials.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top