ESPORTS

El francès Yann Bodiger (Cadis), un altre nom a la llista d’opcions

Yann Bodiger ha jugat al Toulouse, Còrdova i Cadis / CEDIDA

Només s’ha concretat la incorporació d’Álvaro Vázquez, però els rumors continuen imparables al voltant del Centre d’Esports en aquest mercat d’hivern que acaba l’1 de febrer. L’últim nom que ha aparegut, segons ha pogut saber el Diari de Sabadell, és el del francès Yann Bodiger, migcampista del Cadis. És un futbolista que destaca per la seva envergadura (1,88 m.) i gran disciplina tàctica, oferint també un bon nivell tècnic. Va jugar a les files del Toulouse durant 5 temporades, sempre a la Primera Divisió francesa, i la temporada 18/19 va ser cedit al Còrdova, on va disputar 14 partits a la segona volta.

En la 19/20, va rebre una oferta del Cadis i va col·laborar en l’ascens a Primera Divisió, participant en un total de 24 partits. A la màxima categoria ha perdut protagonisme –només ha jugat 243 minuts– i això fa que ara se li busqui una possible cessió fins a final de temporada. Diversos clubs de Segona Divisió, com el Sabadell o el Cartagena, tindrien el francès entre les seves possibilitats. El factor econòmic també serà determinant.

En canvi, altres opcions que havien sorgit les últimes setmanes, com Gus Ledes (Castelló), Eugeni (Osca) o Azeed (Granada), perden força. En el cas del portuguès i Eugeni, el canvi d’entrenador en els seus clubs ha frenat, ara per ara, qualsevol operació. Azzed sembla lluny de les possibilitats econòmiques del Sabadell. S’ha parlat del Saragossa i altres clubs de Segona A amb més potencial que l’arlequinat. Tocarà esperar.

Comentaris
To Top