Publicitat
ESPORTS

Carol Carmona confia en la permanència de l’OAR Gràcia a la Divisió de Plata

Carol Carmona donant instruccions en un partit al pavelló del carrer Boccaccio / Lluís Franco

L’OAR Gràcia femení està acostumat a lluitar al fil de la navalla, com passa aquesta temporada a la Divisió d’Honor Plata. Competir davant rivals amb més pressupost i potencial esportiu, suposa un autèntic repte per un equip integrat per una majoria de joves jugadores, algunes encara en edat juvenil. Al capdavant de la nau trobem la Carol Carmona, exjugadora del Castelldefels i el Sant Vicenç que sempre ha tingut ànima d’entrenadora. En els dos clubs compaginava la seva aportació a la pista amb la banqueta d’equips de base.

Curiosament, fa dos anys va conquerir, dirigint el cadet femení del Sant Vicenç, el títol de Catalunya a la pista de l’OAR Gràcia després d’eliminar l’amfitrió a semifinals. Llavors ja sabia que entrenaria el sènior B gracienc la temporada 19/20 i també feia d’ajudant en el primer equip, a Lliga Catalana. Aquesta temporada ha fet el salt. Després de l’aturada per la Covid-19, l’OAR va acceptar la proposta federativa per tornar a la Divisió de Plata i el seu gran objectiu és la permanència. Ara es troba fora de la zona de perill, però les diferències són mínimes i caldrà patir fins a final de temporada. “Ho hem d’afrontar amb aquesta mentalitat. Sabem que perdrem molts partits, però cal mantenir intacta la il·lusió i això és el que vull transmetre a les jugadores”, explica la Carol.

A la primera volta, l’equip ha combinat actuacions molt destacades amb altres decebedores, com la de la passada jornada a Sant Joan Despí, on només va ser capaç de marcar 13 gols. “Tenim un equip molt jove i hi ha situacions que ens afecten més. No és normal fer 13 gols després de crear 40 accions ofensives. Així és difícil competir. Va ser com una cadena d’errades que afecten psicològicament i caldrà treballar-hi perquè no torni a passar una cosa així”. De totes maneres, la Carol Carmona es queda amb la bona imatge “davant rivals molt superiors. Hem demostrat que podem competir molt bé si millorem aspectes individuals defensius i prenem decisions correctes a l’hora d’atacar. Cal ser més resolutius”.

Vestidor molt alegre
La Carol es considera una entrenadora “molt competitiva i perfeccionista” que li agrada parlar amb les jugadores per corregir errades i millorar constantment. “Estic sempre disposada a parlar i trobar la tecla per aconseguir el màxim rendiment”, explica. Tampoc vol que l’equip s’obsessioni amb la permanència. “Encara queda gairebé tota la segona volta i caldrà gestionar molts moments difícils. Hem d’anar partit a partit i jo estic convençuda que continuarem a la categoria. Les noies em diuen que ens salvarem. La veritat és que tenim un gran ambient i l’equip desprèn alegria. Això és molt positiu i em transmet confiança”. El pròxim partit serà contra el Gavà, un rival directe, que ara es troba tres punts per sobre a la taula. “El vam guanyar a la pretemporada i ara ho podem tornar a fer. La clau serà defensar molt bé”, subratlla.

Publicitat
Comentaris
To Top