ESPORTS

El Pou Escorial goleja i va directe cap a l’ascens (7-1)

Els jugadors del Pou Escorial celebren un dels gols | LLuis Franco

Ha estat una victòria molt clara que ha donat a entendre qui és el millor equip de la categoría. Amb un contundent 7 a 1, el Pou Escorial ha superat al Olympic Floresta en el Pavelló Nord Municipal de Sabadell i es dirigeix directe cap al títol.

El partit ha tingut un sol color. Ha estat un xoc en el qual, a priori, s’ha viscut una certa incertesa per enfrontar als dos líders. No obstant això, el conjunt local ha demostrat una superioritat aclaparadora sobre el teu principal competidor i és clar favorit per a la consagració de la Tercera Divisió Nacional de fútbol sala.

La primera meitat ha acabat amb un 4 a 0 que ja ho deia tot. Al principi de la segona part, s’ha vist una petita baixada de nivell per part del local, qui es va limitar a aprofitar els errors del seu adversari i ha acabat golejant d’una forma molt contundent. La determinació de cara al gol i l’excel·lent tancament defensiu li atorguen al grup la possibilitat de fer tot molt simple. Sens dubte, aquest equip ho té tot molt de cara. Amb aquest resultat, el Pou Escorial continua en el cim de la classificació amb 25 punts. El pròxim dia 30 de gener el líder del campionat visita al Vacarisses per la jornada 14 de lliga.

Comentaris
To Top