Publicitat
ESPORTS

El Barça és també el primer botxí del Club Natació de vòlei masculí

S'acaba una gran ratxa del conjunt de Jordi Fernàndez / Ll.F.

Es repeteix la història. Com va passar amb les noies, l’equip masculí del Club Natació Sabadell ha encaixat la primera derrota de la temporada davant el FC Barcelona. Una ensopegada, però, sense pal·liatius (3-0). El conjunt de Jordi Fernàndez no ha entrat gens bé al partit i s’ha vist superat pels blaugranes en totes les facetes del joc. Tot i això, el primer set s’hauria pogut decantar de qualsevol cantó i ho ha fet dels locals per un ajustat 25-24.

La reacció dels nedadors mai ha tingut la continuïtat necessària per poder remuntar el marcador advers. El segon set ha acabat amb un 25-22 i la derrota s’ha consumat en el tercer per 25-21. Un mal dia del Club Natació, que mai ha pogut fer el seu joc habitual. Això fa que perdi el lideratge en favor del CV Roquetes per diferència de sets a favor i en contra. Tots dos estan igualats a 35 punts al capdavant del seu grup de Primera Nacional.

Per la seva banda, el Club Natació femení no va fallar en la seva visita a la pista del Premià de Dalt i va mostrar la seva superioritat en quatre sets (1-3). Després de guanyar els dos primers (17-25 i 23-25), va cedir en el tercer (28-26) i va sentenciar en el quart de manera contundent (14-25). L’equip d’Hugo Gotuzzo també manté la seva privilegiada segona posició i tot apunta a les fases d’ascens.

Publicitat
Comentaris
To Top