ESPORTS

L'OAR Gràcia guanya el derbi i trenca la seva mala ratxa (22-19)

Una acció ofensiva dels graciencs durant el derbi / Ll. Franco

Després de set jornades sense fer-ho, el masculí gracienc va poder celebrar un triomf sobre el terreny de joc. En el recuperat derbi contra el Terrassa va haver d'esforçar-se al màxim en un enfrontament marcat per les desqualificacions en el conjunt egarenc dels germans Marc i Carlos López quan faltaven 16 segons per arribar al descans. S'estava veient un enfrontament aguerrit, intens i vibrant. Un derbi amb tota la seva salsa. El Gràcia es va desmarcar aviat amb el 3-0, però Marc López (màxim anotador del grup) va sortir al rescat dels seus amb els 5 primers gols visitants (7-5 al minut 16).

El seus tres següents llançaments tindrien la resposta del porter Carles Bonàs i no ho va tornar a intentar –li sortí desviat- fins instants abans de ser exclòs definitivament. Mentrestant el Gràcia, formigueta, amb destacat paper de Tonchi Vàzquez, va obrir forat amb 5 de marge (12-7). Discrepant el Terrassa amb algunes decisions arbitrals, Marc López protestà i insistí en una acció i veié la targeta vermella per segona i tercera exclusió. Al seu germà Carlos se li mostrà la vermella directa per considerar en veu alta que era una vergonya el que estava passant.

El Gràcia de la segona meitat no va ser el mateix de la primera. Potser va pensar que els 5 d'avantatge i l'absència de dos jugadors de pes en l'equip rival li aplanarien el camí. En les primeres accions, durant gairebé 4 minuts de superioritat numèrica, no va rendir com calia i fins al minut 3 no va anotar (13-7). Tot i que en el minut 8 Bernat Correro establia la màxima diferència (16-9), a partir d'aquí el Gràcia es va enfosquir i el Terrassa, ferm en defensa i atacant amb set jugadors sense porter, encara que li costés rebre gols a porteria buida, va llançar avís que es mantenia viu.

Publicitat

De mica en mica els encerts de Joel Navarro, combinats amb unes quantes clares ocasions no transformades pels graciencs, van fer que el marge es reduís a dos (20-18) a falta de 5 minuts. Providencial el gol del pívot Ernest Colomer per treure's la pressió i decisiu el de Quim Vaillo per sentenciar abans que el sisè de Joel Navarro establís el definitiu 22-19.

Cau el Creu Alta Sabadell

És la dinàmica de tota la temporada. El Creu Alta Sabadell Handbol competeix i planta cara als seus rivals, però no suma punts. Això va tornar a passar a la pista d'un dels aspirants a la zona de privilegi com és el Sant Cugat. Després d'una primera part molt equilibrada (17-15), els locals van obrir una escletxa de 4 gols i la bona resposta arlequinada seria insuficient. Es va consumar una nova derrota (32-27) que deixa l'equip de Sergi Cifré en una situació molt delicada a la taula.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top