Ciutat

Joan Mena: "Preguntaria a ERC si estaria disposat a investir presidenta una persona imputada per corrupció"

Mena, aquest matí a la plaça del Pi amb simpatitzants d'En Comú Podem

El diputat sabadellenc Joan Mena (En Comú Podem) ha visitat la plaça del Pi de Ca n'Oriac a on hi havia instal·lada una carpa de la coalició dels comuns per presentar diverses propostes programàtiques als veïns del barri.

En declaracions als mitjans de comunicació, Mena ha explicat el motiu per al qual la formació lila s'ha acostat fins a Ca n'Oriac: "Estem aquí perquè de barris com aquest depèn que a Catalunya hi hagi un canvi a partir del 14 de febrer. Cal que les esquerres ens mobilitzem per acabar amb un govern liderat per Junts", ha demanat. D'altra banda, i en clau catalana, el diputat al Congrés dels Diputats ha explicat que "també volem reivindicar la política neta i sense corrupció. Ahir Oriol Junqueras va dir que a llistes d'ERC no hi ha cap persona acusada de corrupció, jo li preguntaria a ERC si estarien disposats a investir presidenta una persona imputada per corrupció. Cal un acord d'esquerres que acabi amb la corrupció", ha finalitzat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top