Publicitat
Ciutat

Els Jutjats de Sabadell només rebutgen un 2% de les excuses per no ser en una mesa el 14-F

Llarga cua a davant dels Jutjats de Sabadell
Llarga cua a davant dels Jutjats de Sabadell / LL. FRANCO

L’allau de sol·licituds que han arribat als Jutjats de Sabadell per no ser en una mesa electoral el 14-F, de moment, s’està resolent amb un alt percentatge d’excuses acceptades. En els darrers dies, han estat 1.012 les persones de la ciutat i dels municipis del voltant que han al·legat algun motiu de causa major davant dels tribunals. I, de moment, s’han acceptat 818 demandes i se n’han rebutjat 16.

El percentatge d’excuses rebutjades, per tant, és d’un 2%. La gran majoria de sol·licituds de la gent que, en les últimes setmanes ha protagonitzat llargues cues a davant dels Jutjats de Sabadell, han estat acceptades (98%).

Val a dir, que no totes les juntes electorals de zona, entre les quals Sabadell, tenen actualitzades les seves dades d’excuses presentades. Però a Catalunya, ja hi ha 30.634 persones que han presentat excuses a les juntes electorals de zona per no anar a les meses electorals el pròxim 14-F, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). Suposen més d’un 37% dels més de 82.000 membres convocats a través de sorteig pels ajuntaments catalans, tot i que es poden presentar excuses fins aquest divendres.

Publicitat
Comentaris
To Top