Ciutat

L’eurodiputat Jordi Cañas demana el vot per a Cs, “l’únic partit que pensa en tota la ciutadania”

La formació taronja es postula com “l’alternativa al tripartit i als independentistes” l’últim dia de campanya electoral

García, Salcedo, Cañas i Casado, en el míting a la plaça del Pi a Ca n'Oriac / D.S.

Ciutadans (Cs) ha fet una crida a la mobilització de la població per votar aquest diumenge a les eleccions al Parlament de Catalunya en l’últim míting electoral del partit a Sabadell. L’eurodiputat Jordi Cañas ha demanat el vot per a la formació taronja per “posar fi a deu anys de desgovern a Catalunya” i per “evitar que tornin a governar el tripartit i els independentistes”. Cañas ha estat acompanyat per Joan García, diputat i número 5 de Cs per Barcelona, Sergio Salcedo, número 19, i Laura Casado, número 20, aquest migdia a la plaça del Pi, al barri de Ca n’Oriac.

Jordi Cañas també ha afirmat que la pandèmia ha complicat les eleccions i ha admès que entén que la gent estigui “cabrejada i desil·lusionada”. “Milers de persones s’han quedat sense feina i desenes de negocis han hagut de tancar, és normal que la gent estigui enfadada. Així i tot, és el moment per votar Ciutadans. Ens posarem al costat de la gent i posarem fi a més de deu anys de desgovern a Catalunya”, ha dit. En la mateixa línia, l’eurodiputat ha expressat que la seva formació és l'”única que pensa en tota la ciutadania”.

Així mateix, ha recordat que una de cada dues persones del barri de Ca n’Oriac van votar Ciutadans a les eleccions al Parlament del 2017. “Demano a la gent d’aquest barri que ens va votar fa tres anys que ho tornin a fer. Segur que hem tingut molts errors, però us prometo que si ens torneu a fer confiança, treballarem per millorar la vida de la gent”, ha expressat. Cañas també ha indicat que els “independentistes aniran a votar” i, davant d’això, ha exclamat que el votant “constitucionalista” no es pot quedar a casa.

D’altra banda, Joan García, candidat número 5 a les llistes de la formació taronja, ha recordat les propostes econòmiques que ha fet Ciutadans al llarg de la campanya. La primera d’elles és la construcció de la residència del sud. García ha promès que Cs durà a terme l’obra, si entra al govern de la Generalitat, per “garantir places públiques per a la gent gran a Sabadell”. Després, ha explicat que el seu partit aposta per la creació d’habitatge social públic al barri dels Merinals. “Només un 0,7% del pressupost de la Generalitat es destina a habitatge social. Això no pot seguir així”, ha assegurat.

Joan Garcia pren la paraula/ D.S.

García també ha dit que oferiran ajudes econòmiques a les pimes i als autònoms “fins a un 70% de la seva facturació abans de la pandèmia”. Per acabar, i de la mateixa manera que Cañas, ha fet una crida a les persones que el 2017 van votar Cs a Sabadell, “el 50% de la ciutadania”. “El nostre vot servirà perquè no governi ERC, a diferència del vot del PSC”, ha finalitzat.

Comentaris
To Top