Publicitat
ESPORTS

Cop d’efecte del Club Natació de vòlei femení a Sant Cugat (2-3)

L'alegria de les jugadores d'Hugo Gotuzzo després de guanyar a Sant Cugat / CEDIDA (CNS)

Victòria de líder. L’equip femení del Club Natació Sabadell ha donat un autèntic cop d’efecte a la pista del Sant Cugat en un duel clau pel lideratge del grup. Les noies d’Hugo Gotuzzo han mostrat una total concentració i una màxima intensitat per emportar-se els dos primers sets (23-25 i 17-25) que semblava encarrilar el partit. Però en el tercer s’ha combinat la reacció de les locals i una certa relaxació de les nedadores. El resultat ha estat un 25-20 i un rotund 25-12 pel Sant Cugat, que així aconseguir forçar el tie-break del cinquè set.

El Club Natació ha recuperat les bones sensacions i no s’ha deixat sorprendre per l’empenta local. El conjunt nedador ha sabut patir en els moments complicats i ha clavat el cop definitiu per sentenciar amb un 11-15. Amb aquesta victòria el Club Natació encapçala la classificació en solitari i la pròxima jornada podria fer un pas gairebé decisiu cap al títol i les fases d’ascens si guanya el Bordils, ara mateix segon classificat. Un duel de màxim nivell a Les Naus.

Per la seva banda, el masculí va obtenir una còmoda victòria davant el cuer, CV Monjos (3-0). Els parcials (25-17, 25-16, 25-10) demostren la clara superioritat de l’equip de Jordi Fernàndez que manté el frec a frec amb el CV Roquetes pel primer lloc del grup. Cal destacar el gran protagonisme de jugadors joves en aquest partit, cas d’Adrià Ricart i Alvaro Delgado per compensar les baixes de Miquel Alzina Alberto Ruiz i Aleix Arina.

Publicitat
Comentaris
To Top