Publicitat
DSTaula

Generacions i família dels veterans més experts

En aquest suplement volem retre un homenatge alegre i respectuós a les parades més veteranes del Mercat Central, la gran majoria de 90 anys, o fins i tot més. A totes hi ha diferents generacions representades i destil·len històries emocionals. D’esquerra a dreta i de dalt baix: Glòria Sanjuan, quarta generació de la Carnisseria Sanjuan. Maite Manyosa, d’Olives i Pesca Salada Manyosa, del 1930, experta en l’aperitiu i a obrir la gana. Al costat, Just Codina de Fruites Just, un verger ple de salut que és una oportunitat culinària. El carnisser Salvador Miralpeix, net d’una nissaga que aposta pel producte ecològic i de proximitat. Àngels Miralles, de Fruit Secs Àngels, explica que el seu besavi “va ser el primer a portar plàtans a Sabadell”. Maria Rosa Brossa, de Queviures Brossa, ple de delícies. Geni Baqué, d’Andreu, gurmets històrics. Pepita Miralpeix i la seva filla Teresa Bargués, de Carnisseria Bargués, història viva. Rosa Maria Edo, Anna Sánchez de Fruites i Verdures Andújar, un luxe verd; i Àlex Castany, de Sanmartí 1850.

Publicitat
Comentaris
To Top