Ciutat

Smatsa i UGT i USOC acusen Valero (Crida) de “pressionar” la plantilla

Smatsa i les seccions sindicals d’UGT i USOC han denunciat “pressions” i “pràctiques mafioses” de la portaveu de la Crida per Sabadell, Nani Valero. Segons publica l’empresa en un comunicat, “Valero ha pressionat els treballadors per aconseguir la participació de treballadors en un reportatge que seguiria la línia d’atacs i falses acusacions que hem hagut de suportar des de l’any 2017″.

Segons Smatsa, l’empresa és coneixedora que una productora estava intentant recollir informació per a la realització d’un reportatge sobre el conflicte que es va originar durant l’etapa de l’anterior equip de govern. Els sindicats, per la seva banda, han anunciat que “estan farts d’intrusismes a l’empresa” i d’informacions “que augmenten l’angoixa de la plantilla”, destaquen.

Des de la Crida, Lluís Perarnau ha desmentit les acusacions i sosté que “parlem amb els treballadors com sempre ho hem fet, però no hem pressionat mai ningú”. D’altra banda, lamenta que la Crida estigui al centre de la diana: “La fiscalització no era només cosa de la Crida, les accions les tirava endavant el quadripartit de l’anterior govern municipal”. 

Es prorroga el conveni col·lectiu d’Smatsa fins al 2023

Comentaris
To Top