Publicitat
ESPORTS

El Club Natació femení de vòlei fa un pas de gegant (3-1)

Objetiu aconseguit. O gairebé. El Club Natació Sabadell femení va fer un pas de gegant cap a les fases d'ascens i obre una bretxa notable al capdavant del seu grup després de la treballada victòria davant el Bordils, un dels seus perseguidors. Com s'esperava, va ser un partit complicat i marcat per la igualtat en tot moment. El primer set semblava decantar-se del cantó visitant, però una gran reacció de les nedadores va fer possible una meritòria remuntada fins a imposar-se per 26-24.

Va continuar la tònica d'equilibri i alternatives en els dos següents parcials. El Bordils es va emportar el segon per 23-25 i el Club el tercer per 25-21. En el quart, el conjunt d'Hugo Gotuzzo va mostrar les seves millors prestacions i no va donar cap opció: un 25-16 per sentenciar el duel i refermar la seva condició de líder, ara amb 7 punts d'avantatge sobre el Bordils i 5 sobre el Sant Cugat, que ocupa la segona posició i té un partit pendent.

El Club Natació masculí, per la seva banda, tenia un partit més tranquil contra el penúltim classificat, l'AE Aula, però els jugadors de Jordi Fernàndez van haver d'esforçar-se al màxim per evitar sorpreses. Així ho demostra l'ajustat 28-26 del primer set. Després van resoldre amb un còmo Jordi Fernàndezde 25-14 i un 26-24 en el tercer, tot per mantenir-se també com a líder indiscutible del seu grup. Les fases d'ascens estan una mica més a prop.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top