Publicitat
Esports

El Grups Arrahona salva el primer ‘match ball’ i demà es juga mig bitllet

Un parcial d’1 a 6 va decantar la balança / LLUÍS FRANCO

Molt vius. La victòria del Grups Arrahona davant l’Amics del Pou-Nou Escorial (3-7) en el derbi sabadellenc de la Tercera Divisió permet a l’equip de Darío Martínez mantenir vives les opcions de classificació per optar a les places d’ascens.

Només els valia la victòria davant el líder, un Amics del Pou-Nou Escorial, ja classificat, que més enllà dels tres punts es jugava mantenir la imbatibilitat i l’orgull, obligant els arrahonistes a oferir la seva millor versió. I així va ser. Una gran segona meitat, amb un parcial demolidor d’1 a 6, donarà l’oportunitat de jugar-se bona part de la temporada aquest dimecres (19 h) davant el Santpedor, sense Pol Hernández i Pep Girvent, aquest darrer lesionat el dissabte passat.

En cas de victòria, el Grups Arrahona ho tindria tot de cara per sentenciar el pas i, de retruc, assegurar-se la permanència a la categoria un any més aquest dissabte al pavelló del Nord.

Amb els deures fets

A la Segona Divisió B, el Club Natació Sabadell i l’Escola Pia també van resoldre amb escreix els seus compromisos davant Industrias B i Arenys de Munt, respectivament.

D’una banda, els nedadors van encadenar la tercera victòria en els darrers quatre partits en superar el conjunt colomenc per 6 a 3. Una victòria que ni de bon tros s’ajusta al marcador final. L’equip de Borja Burgos, que arribava al duel amb les sensibles baixes de Dani Castro, Pipa i Xato, perdia per 0 a 2 en el minut 3. Una situació que va obligar el tècnic castellarenc a demanar un temps mort per intentar frenar el joc rival. Amb paciència, el Club es va anar refent del cop dur inicial i Besalduch va escurçar diferències abans del descans. A la represa, Ferran, amb un obrir i tancar d’ulls, situava el momentani 3 a 2, resultat que feia justícia amb el joc d’un equip i altre. En el tram final, l’aparició d’Arnau Manzano va ser providencial per evitar qualsevol intent de reacció visitant. Amb aquest triomf, el Club Natació s’assegura de forma virtual el pas a la fase d’ascens.

Qui no vol donar el braç a tòrcer és l’Escola Pia, que es va refer de la dolorosa derrota davant La Unión golejant l’Arenys de Munt (2-8), l’equip que ocupa el fanalet vermell del subgrup 3a, per mantenir el frec a frec amb les posicions capdavanteres. Amb només nou punts per disputar-se, l’Escola Pia és cinquè i necessita sumar el nombre més gran de punts possibles i esperar les ensopegades de Gasifred Ibiza i/o L’Hospitalet per classificar-se.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top