Publicitat
Ciutat

Sabadell formalitza la candidatura per ser Capital de la Cultura Catalana 2024

Presentació de la candidatura de Sabadell / D.S

Sabadell ha formalitzat la seva candidatura per esdevenir Capital de la Cultura Catalana el 2024. L'Ajuntament ha entregat el dossier que inclou una explicació del municipi, la seva organització, les relacions exteriors i un diagnòstic de la realitat cultural, com també una proposta organitzativa i d’activitats.

Aquest dossier és el tercer dels requisits necessaris per optar a la capitalitat. Els altres dos –l’aprovació de la iniciativa per unanimitat al Ple municipal i que cap altre municipi del mateix àmbit geogràfic hagi estat capital en les darreres edicions– ja s’havien presentat. Per a elaborar la candidatura, sosté l'Ajuntament, s’ha comptat amb la col·laboració d’entitats i agents del sector de la cultura a la ciutat.

Publicitat

A partir d’aquest moment, s’estructuraran unes comissions de treball per sectors: Arts escèniques (música, teatre, dansa i circ), Arts Visuals i Plàstiques, Cultura Popular i Tradicional, Pensament i Literatura, Ciència i Coneixement, Museus i Patrimoni i Audiovisual.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top