Publicitat
ESPORTS

El Sabadell es planteja el duel contra l'Albacete com "una gran oportunitat"

El tècnic arlequinat confirma la presència de Juan Ibiza, però Grego Sierra està gairebé descartat / Ll. Franco

Final, no, però "partit importantíssim", sí. Ho diuen els protagonistes, com per exemple el capità Ángel Martínez o el mateix tècnic Antonio Hidalgo. El Sabadell-Albacete d'aquest divendres (19 h) a la Nova Creu Alta és un duel directe amb majúscules. Separats per dos punts a la taula, el conjunt arlequinat s'ho planteja com "una gran oportunitat" de fer forat amb l'equip manxec i afegir pressió als altres rivals immersos en la zona de descens en aquesta 27a jornada de la Lliga SmartBank.

El Sabadell necessita trencar la seva dinàmica negativa a l'Estadi creualtenc. Són més de tres mesos i 7 partits consecutius sense conèixer la victòria. Hidalgo reconeix que "és un dia important perquè podem allunyar un rival directe, però serà un partit molt i molt difícil. Fins i tot l'Albacete serà tant o més difícil que l'Espanyol. És un equip ben treballat, que fa dues línies de 4 molt compactes, domina diferents registres i té jugadors de qualitat al davant. És un equip molt diferent del que ens vam trobar a la primera volta". En el Carlos Belmonte el conjunt arlequinat va patir la derrota més contundent de la temporada (3-0).

L'eix de la defensa ha estat el principal maldecap d'Antonio Hidalgo a les últimes setmanes. Després de la lesió de llarga durada d'Aleix Coch, veure Juan Ibiza i Grego Sierra sortir del RCDE Espanyol amb molèsties físiques va encendre totes les alarmes. Finalment, l'eivissenc està totalment recuperat i jugarà; en canvi, el murcià arriba "molt just" segons Hidalgo. Tot apunta que no s'arriscarà i tot apunta al trident Óscar Rubio-Jaime Sánchez-Juan Ibiza, amb Víctor Garcia i Pierre Cornud pels carrils. La resta de l'onze seria el mateix que va jugar contra l'Espanyol, amb la baixa confirmada d'Álvaro Vázquez, qui podria estar en condicions per la següent jornada.

Millorar les prestacions en l'últim terç de camp és un dels objectius del tècnic arlequinat. Pot estranyar l'escàs protagonisme d'Aarón Rey, un jugador amb qualitats per desequilibrar i trobar espais. Hidalgo s'hi va referir amb paraules d'elogi. "És un noi espectacular a qui li tinc molta estima. No para d'animar els companys i treballa al màxim en els entrenaments. Té per davant un jugador molt diferencial com és Stoichkov i la decisió sempre és meva. Estic encantat amb ell i segur que està disgustat perquè li agradaria jugar més. Sap que ha de millorar algunes coses i la meva obligació és treure el millor d'Aarón".

L'Albacete arriba amb urgències i algunes baixes. Les últimes tres derrotes seguides van estroncar la seva millor ratxa de la temporada amb 4 victòries i 1 empat en 5 partits. El tècnic Alejandro Menéndez és el tercer que s'asseu a una banqueta calenta després de Lucas Alcaraz i López Garai. En el capítol d'absències, no han viatjat Boyomo (sancionat) i Gorosito mentre Álvaro Arroyo s'ha recuperat de les seves molèsties. També hi serà l'ucraïnès Zozulya que arrossegava alguns problemes físics. El partit serà dirigit pel col·legiat alacantí Saúl Ais Reig, curiosament el mateix que va xiular el duel de la primera volta al Carlos Belmonte (3-0).

6-1, l'última vegada

Guanyar és l'objectiu prioritari. Plantejar-se l'average particular sembla molt més complicat, però els optimistes es podrien agafar a l'últim antecedent entre Sabadell i Albacete a la Nova Creu Alta. El conjunt arlequinat es va imposar per un contundent 6-1, amb doblets de Tamudo i Gato completant la golejada, Cristian i Sotan Tanabe. De fet, feia més de mig segle que no es veia un resultat d'aquesta dimensió a l'Estadi a Segona Divisió A. Ara serviria per guanyar l'average particular.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top