Publicitat
DSTaula

Productes gurmet trufats

Ofereix oli de tòfona, pots de sala tartufo, formatge pecorino, xips trufades...
La botiga El Colmado ofereix oli de tòfona, pots de sala tartufo, formatge pecorino, xips trufades... / LLUÍS FRANCO

On potser s’ha vist més clarament l’auge de la tòfona és en el sorgiment de nous productes gurmet. En trobareu una bona varietat a la botiga El Colmado (carrer del Mestre Rius, 10), com ara pots de salses per acompanyar la pasta: tartufa, parmesà amb trufa i tomàquet amb trufa. També venen oli trufat, que confereix un gust a qualsevol plat amb un esforç mínim. “No és un producte que la gent compri en el dia a dia, però si me’l regalen?

Així que per Nadal es va vendre molt, perquè tothom feia molt de lots gurmet”, explica Gemma Carreres. En canvi, el producte trufat que més es ven són les bosses de xips condimentades. I per la gent que li agrada fer plats de carn, també ofereixen parmentier de patata trufada (en bossa refrigerada). I el formatge trufat per excel·lència l’italià pecorino. També existeixen els fuet fumat (embotits de Mura). “Té un gust molt marcat: A qui li agrada, li encanta; a qui no, la detesta”.

Publicitat
Comentaris
To Top