Publicitat
Ciutat

Els agressors del ciclista de Sabadell són denunciats per un delicte de danys i lesions

La Policia Municipal de Sabadell i els Mossos d'Esquadra han identificat els dos agressors que, dimecres al carrer de Boccaccio, van baixar del seu cotxe i van clavar una brutal pallissa a un ciclista que circulava per la via. També han aconseguit contactar amb la víctima, que posarà una denúncia per un delicte de danys i lesions i per utilitzar un objecte per agredir, ja que el noi duia una clau anglesa.

La Policia Municipal i Mossos han treballat per arribar a contactar amb el ciclista. Des de l’Ajuntament de Sabadell, afirmen que "s’actuarà amb tota la força de la llei contra els agressors" i agraeixen la col·laboració a les penyes ciclistes i a les persones que han contribuït a la localització de la víctima, qui s'ha instat a denunciar els fets.

En el vídeo, al qual aquest diari ha tingut accés, es veu com la parella surt del cotxe amb què circula i agredeix el ciclista enmig d'una discussió.

La noia, conductora del vehicle, apareix per sorpresa, a l'esquena de l'agredit, i li etziba un reguitzell de puntades de peu. El noi, que viatja com a acompanyant, se suma ràpidament a l'agressió i li propina diversos cops de puny, primer al casc i després a la cara. La causa de la discussió no ha transcendit.

VÍDEO: Una parella agredeix un ciclista amb una clau anglesa

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top