Publicitat
Ciutat

VÍDEO: Una parella agredeix un ciclista amb una clau anglesa

Indignació a Sabadell per l’agressió a un ciclista. Rep puntades de peu d’una conductora i un reguitzell de cops de puny a la cara de l’acompanyant, que anava armat amb una clau anglesa. Les causes de la discussió, prèvia a la brutal pallissa, no han transcendit.

Els fets van tenir lloc aquest dimecres al carrer de Boccaccio. El regidor de Seguretat i Civisme, Jesús Rodríguez, ha explicat que els dos agressors han estat identificats i que s’ha posat en contacte amb grups de ciclistes de la ciutat per mostrar-los el seu suport. També amb la víctima, per instar-la a denunciar els fets.

El novembre del 2020, la Junta de Portaveus va aprovar la implantació d’un protocol i una campanya contra l’assetjament a ciclistes, tal com ha manifestat per Twitter l’exregidor de la Crida Maties Serracant.

Publicitat
Comentaris
To Top