Publicitat
ESPORTS

El Sabadell malbarata un penal al minut 90 i perd una nova ocasió d'or (0-0)

El conjunt arlequinat desaprofita una oportunitat d'or davant l'Albacete

L'acció decisiva, el llançament d'Edgar contra el travesser en el minut 90 / Lluís Franco

Punt molt amarg. El Sabadell continua negat a la Nova Creu Alta i totalment renyit amb gol. Davant l'Albacete va gaudir de suficients ocasions per guanyar, la més clara gairebé en l'últim sospir gràcies a un penal de VAR que Edgar Hernández va estavellar contra el travesser. Una nova gran oportunitat perduda per allunyar-se d'un rival directe.

Adri Cuevas, en detriment de Xavi Boniquet, va ser l'única novetat en un onze arlequinat que ja comença a ser habitual, amb la coneguda absència de Grego Sierra a l'eix defensiu per les seves molèsties físiques que feien aconsellable no arriscar. També l'Albacete es presentava amb baixes a la seva línia defensiva -Modomo i Gorosito- i com era de preveure el seu plantejament no va sorprendre ningú: un marcat 4-4-2 per protegir Tomeu Nadal i esperar l'oportunitat.

El Sabadell li tocava, doncs, remar i buscar espais. Com sempre, li va costar. És un mal endèmic a la Nova Creu Alta. Fins i tot en els primers minuts l'equip manxec va tenir més la pilota i va amenaçar la porteria de Mackay en dues arribades. Una vegada més va patir l'equip d'Hidalgo en accions a pilota aturada. No se sentia gens còmode. Stoichkov gairebé no va entrar en joc en la primera mitja hora i només es pot rescatar una rematada de Guruzeta, en immillorable posició, desviada.

Aquesta acció va ser com un revulsiu. El Sabadell va acabar la primera part com a clar dominador i amb dues grans ocasions per avançar-se. Un altre xut de Guruzeta va trobar la resposta de Tomeu Nadal i la més clara als peus de Juan Hernández, qui va superar la defensa, i la seva picadeta per sobre del porter va marxar fora per centímetres. De nou va faltar poder de definició. Abans del descans encara va haver-hi temps per veure dos gols... anul·lats. El de l'Albacete d'Alvaro Benito per un clar fora de joc previ i el del Sabadell, obra d'Stoichkov, també per fora de joc, però molt més ajustat, gairebé per un peu, com va passar a l'RCDE Stadium.

No va variar massa la decoració a la represa. Tots dos equips, conscients de la transcendència del duel, van intentar no cometre errades, però en l'aspecte ofensiu es van mostrar molt limitats. El visitant Álvaro Jiménez va malbaratar una clara rematada de cap sol davant Mackay. Hidalgo va moure la banqueta, primer amb Xavi Boniquet i després amb dos herois de l'ascens com Edgar i Aarón Rey, per trobar més profunditat i dinamisme. Curiosament, el tècnic arlequinat va esgotar les cinc substitucions -van entrar Héber Pena i Josu- coincidint amb el primer canvi manxec. Heber va tenir una gran opció, però va creuar massa davant Tomeu Nadal entre la desesperació general. Encara va ser pitjor fregant el minut 90 quan el VAR, gairebé per sorpresa, va 'xiular' un penal sobre Edgar. El mateix davanter gavanenc, sense Stoichkov al camp, el va llançar amb potència... contra el travesser. Es va esvair una victòria amb olor de permanència. Ni de penal. Renyits amb el gol.

Fitxa Tècnica

Sabadell: Mackay; Ó. Rubio, Jaime, Juan Ibiza, Cornud (Josu, 76'), Undabarrena, Víctor, Adri Cuevas (X. Boniquet, 59'), Guruzeta (Edgar, 69'), Stoichkov (Heber, 76'), Juan Hernández (Aarón Rey, 69').

Albacete: Tomeu Nadal; Benito, Arroyo, Kecojevic, Fran Garcia, Dani Torres, A. Peña, (Ortuño, 79') Eddy, Zozulya (Mvondo, 87'), Manu Fuster (D. Caballo, 79'), A. Jiménez.

Àrbitre: Saúl Ais Reig, Comitè valencià. Grogues: Cornud, Víctor, Benito; Vermella. A. Benito (90').

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top