Publicitat
Ciutat

Un conductor begut xoca contra una casa, provoca una fuita de gas i abandona el vehicle

A la Gran Via, un turisme va xocar amb una façana i va provoca una fuga de gas, dilluns a les 00.25 h. El conductor del turisme, de 50 anys, va realitzar una maniobra incorrecta i va xocar amb la façana d’un habitatge del carrer de Batllevell. En colpejar una canonada de gas, es va produir la fuga.

Aleshores, el conductor va deixar el turisme al lloc dels fets i va marxar. Els agents el van localitzar a pocs metres i li van realitzar la prova de l’alcoholèmia. Va donar positiu amb un resultat de 0,92 mg/l (la taxa màxima genèrica permesa és de 0,25 mg/l). Es van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària, per conduir sota la influència de begudes alcohòliques.

Publicitat

Així mateix, els Bombers es van personar en el lloc, tallant la clau del gas i inspeccionant el lloc. Es va avisar a la companyia del gas per la seva reparació. No va haver-hi ferits per intoxicació. Van intervenir-hi una unitat del SEM, tres dotacions de Bombers i quatre unitats de Policia Municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top