PATRIMONI DE SABADELL

Zepelins a l’aeroport

El sabadellenc Indaleci Llorens era a casa quan va veure uns zepelins sobrevolar la ciutat. Era el 1982 i Espanya la seu del Mundial de Futbol, el mític Naranjito. “Vaig veure que passaven des de casa, i per això hi vaig anar”, rememora Llorens.

Zepelins a l'aeroport / INDALECI LLORENS

Aquell dia, acompanyat de la seva càmera, primer va fer fotos als Docks de la Gran Via (que es feien servir per guardar material tèxtil, actual ESDi) i després va seguir avall fins a l’aeroport, concretament a la carretera de Badia, que és des d’on va fer la foto.

Tot just aquell any, Indaleci Llorens començava a fer fotografies, i de zepelins o dirigibles “no n’havia vist mai”, per això li va fer gràcia anar a veure com aterraven. Tot i l’espectacularitat que pot semblar ara, l’autor de la fotografia recorda que a l’aeroport no hi havia gaire expectació per veure aquests aparells.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top