Publicitat
Vallès

La Policia de Castellar reclama millores laborals davant la seu del Consell Comarcal

Foto de la protesta de la Policia Local a davant de la seu del Consell Comarcal / D.S

Després que les negociacions entre la Policia Local de Castellar i l’Ajuntament del municipi per implementar millores laborals no hagin prosperat, agents del cos han protagonitzat diverses mobilitzacions. La darrera ha estat a davant de la seu del Consell Comarcal del Vallès Occidental, en el moment que se celebrava el ple polític, aquest dijous. L’òrgan està presidit, precisament, per Ignasi Giménez, també alcalde de Castellar del Vallès.

“No som policia low cost”, “Volem un Castellar més segur” i “urbanitzacions sense policia” són alguns dels lemes que van exhibir diversos agents del cos local de policia. Principalment, demanen un augment urgent de la plantilla, acompanyat de formació, a més d’un augment de recursos que permeti, entre altres coses, agilitzar el servei de tramitació de denúncies. Acusen l’Ajuntament de no invertir ni planificar en matèria de seguretat en els darrers anys.

La Policia Local expressa que, després de diversos intents d’arribar a un acord amb l’Ajuntament, no veuen “una voluntat negociadora i “l’únic que es busca és el cansament del col·lectiu i dilatar la problemàtica en el temps”. Les primeres reivindicacions manifestades, sosté el col·lectiu de la Policia Local, van començar el juliol de 2019 i han continuat al llarg de l’any 2020 i 2021.

Publicitat
Comentaris
To Top