ESPORTS

Antonio Hidalgo: "La realitat és aquesta i hem de continuar treballant"

Antonio Hidalgo, al final del partit dialogant amb el president del CE Sabadell, Esteve Calzada / LL. FRANCO

Les valoracions del tècnic arlequinat després de l'empat davant el Real Sporting de Gijón (1-1)

Resum del partit: "Ha estat un partit molt disputat, on segurament hi ha hagut una part per cada equip. Els nostres vint-i-cinc primers minuts han estat molt bons, amb bones posicions dels nostres jugadors per fer mal a l'Sporting. La seva ocasió més clara del primer temps ha estat propiciada per un error nostre. A la segona meitat s'han trobat amb el gol i després hi ha hagut cinc-deu minuts on l'Sporting ens podria haver matat el partit. Després, però, i produït pels canvis de la gent de la banqueta ens han donat una mica més de profunditat i hem tingut les rematades d'Edgar i Heber, amb un xut creuat. Sí que és cert que amb situacions de necessitat per guanyar l'Ian ha estat determinant".

Stoichkov-Aarón Rey, parella d'atac inèdita: "Sabiem que ells et venen a dalt a buscar i venien de fer un molt bon partit davant el Mallorca l'altre dia. L'Stoichkov no havia entrenat durant tota la setmana i l'Undabarrena no va poder participar la setmana passada. I hem anat esperant els jugadors i veient els perfils que teníem. L'Aarón es troba còmode en aquesta posició i l'Stoichkov fixant els dos centrals i venint a rebre, amb l'Adri una mica més a prop, per així aconseguir que se sentin més còmodes".

El partit d'Adri Cuevas: "Avui ha fet un dels millors partits. És moment de trobar on poden trobar més incidència al partit i jo crec que l'hem trobat".

Ian Mackay: "Té aquestes actuacions, però tot l'equip ha d'estar a un alt nivell. La nostra realitat és la que tenim i hem de veure com acaba la jornada. Hem de continuar inicidint en coses, com les de la segona meitat que ells han creat massa situacions per dins. Però amb jugadors de tanta qualitat hem de saber que és la realitat que tenim i seguir treballant".

Punt insuficient... i gràcies davant l'Sporting a la Nova Creu Alta (1-1)

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top