Publicitat
Ciutat

Mor Antoni Peñarroya, empresari i expresident de la Cambra de Comerç de Sabadell

El president actual de la Cambra, Ramon Alberich, mostra el seu còndol als familiars del difunt i expressa paraules d'agraïment cap a Peñarroya

Antoni Peñarroya, en una imatge d'arxiu quan era president de la Cambra / CEDIDA

Antoni Peñarroya, empresari sabadellenc, ha mort a l'edat de 81 anys. Peñarroya va ser president de la Cambra de Comerç de Sabadell durant vuit anys, des del 1998 fins al 2006, i va ajudar a modernitzar-la i a fer-la més eficient. A més, Peñarroya també va ser un dels socis fundadors de la Fundació Ascamm, un centre tecnològic multisectorial de recerca industrial, i va compaginar aquesta tasca amb la de president de la Cambra durant un temps. També va estar al front de la presidència d’un grup de cinc empreses.

Publicitat

El president actual de la Cambra Comerç de Sabadell, Ramon Alberich, ha expressat el seu condol als familiars de Peñarroya. Alberich ha dit que Peñarroya "era una gran persona" i un "notable emprenador i empresari d'èxit, compromés amb Sabadell i la seva comarca". També ha destacat la seva gestió al capdavant de la Cambra, fent la institució "més forta i eficient". "Era un persona de caràcter innovador i intens, sempre ha deixat empremta en tothom qui ha estat al seu costat. Et trobarem a faltar i recordarem Antoni. Descansi en pau", ha finalitzat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top