Ciutat

Tallen el carrer de les Valls per reparar l'asfalt

El carrer de les Valls (Centre) estarà tallat al trànsit durant tot aquest dimarts 30 de març. El motiu és que s'hi estan fent treballs per reparar l'asfalt de la calçada, molt malmès a causa del deteriorament pel pas del temps i els vehicles. Les línies L4, L44, L5, L55, L7, L10, L12 de TUS veuen alterat el seu recorregut.

Les obres duraran tot el dia / D.S.

Les tasques de reparació han començat a primera hora del matí. Primer senyalitzant l'espai en què s'actuarà, a la part que toca al passeig de Manresa, i després s'ha començat a preparar el terreny per poder-lo asfaltar de nou. L'empresa encarregada dels treballs és Sorigué.

Per la seva part, la cooperativa d'autobusos urbans TUS ha informat de les següents alteracions a les línies L4, L44, L5, L55, L7, L10, L12:

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top