Publicitat
Diners

Ametller Origen generarà divuit llocs de treball nous

D’aquí a dos mesos està previst que obri la nova botiga, a la ronda de Zamenhof, 58 / VICTÒRIA ROVIRA

Ametller Origen obrirà a principis de juny la cinquena botiga a la ciutat, concretament, a la ronda de Zamenhof, 58, al barri de la Creu Alta.

Amb aquesta nova obertura, l’empresa d’alimentació saludable generarà divuit llocs de treball nous en un establiment de 475m2, convertint-se en la botiga amb més oferta de Sabadell. Amb diversos centenars de referències de verdures a pes, fruita, llegums, pa, cereals, làctics i peix, inclourà un innovador servei per al client: la carnisseria a tall. Un córner on el consumidor podrà comprar productes de xarcuteria i carnisseria (a demanda i al moment).

Amb la imminent obertura a la ronda de Zamenhof, el grup Ametller Origen té presència a diversos barris de la ciutat, amb botigues a la Rambla, 180; carrer de les Valls, 24; a l’avinguda de Matadepera, 175; i a l’avinguda de Barberà, 340.

Publicitat

Segons explica Josep Ametller, director general i cofundador d’Ametller Origen, “Sabadell és una ciutat gran i en aquest barri concret no teníem cap botiga”, explica. En la mateixa línia, destaca la bona rebuda a la ciutat, motiu pel qual continuen la seva aposta ferma per Sabadell: “La resposta per part dels sabadellencs és molt bona i, seguint amb la nostra estratègia, volem transformar els barris, apropant i facilitant a tots els consumidors l’accés a una alimentació saludable, plaent i neta”.

Més d’una dècada a la ciutat

El grup Ametller Origen, present a la ciutat des del 2009, amb l’obertura de la primera botiga a l’avinguda de Barberà, és una empresa d’alimentació especialitzada en productes frescos i elaborats de qualitat. D’aquesta manera, ha consolidat un model de negoci d’integració vertical, controlant des de l’origen els productes que ofereixen a les seves botigues, tant la seva fruita i verdura com els productes elaborats. El grup està format per més de 1.500 treballadors, camps de cultiu i fruiters al llarg de tot l’eix de la mediterrània i un obrador central de productes elaborats.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top