Oci i cultura

Aterra a Sabadell el Circ Raluy Legacy (la vacuna contra el pessimisme)

Serà el dijous de la setmana vinent quan el Circ Raluy Legacy obri portes a la seva carpa. A partir de dilluns muntaran l'infrastructura a l'Eix Macià, on presentaran el seu nou espectacle Todo (lo) cura. Serà a partir del 15 d'abril, després d’una estada de quatre mesos a Barcelona.

"En la nostra llarga història, ens hem trobat amb situacions difícils com a terratrèmols i inundacions, que ens han impedit continuar la gira", explica Louisa Raluy, codirectora del circ. "Però mai, abans d’ara, havien estat tants mesos sense contacte amb el públic".

La carpa del Raluy Legacy estarà ubicada a l'Eix Macià / VICTÒRIA ROVIRA

Durant el passat mes de juny estava previst l'estrena d'un nou espectacle, però donada la situació esdevinguda no va ser possible gestionar els visats dels artistes internacionals que havien d'incorporar-se, ni conviure ni assajar amb altres artistes. "Volem contagiar al públic d’aquest humor i optimisme tan necessari en aquests moments. Ara més que mai hem estat conscients que sense el públic no som res i res és possible. Aquest retrobament representa molt per a nosaltres", diu afegeix Louisa Raluy.

L'espectacle inclou números aeris, molts d'ells de risc i d'equilibris impossibles. Un estil de circ proper al dels anys 30, qu enguany compta amb l'actuació -en exclusiva- dels Hermanos Cedeño. Arribats directament de l’Equador, actuen per primera vegada a L'Estat espanyol i ho faran amb un numero acrobàtic.

Els números acrobàtics són alguns dels més espectaculars / LLUÍS FRANCO

La companyia oferirà la promoció Happy-Friday, tots els divendres fins el 2 de maig, amb un 50% de descompte en el preu de l'entrada per famílies nombroses i monoparentals; així com persones amb discapacitat; i titulars del carnet jove i persones jubilades.

Degut a la situació de pandèmia, l'espectacle -d'una hora i mitja, sense descans-, evitarà el contacte entre el públic en tot moment. De fet, tot l'equip del circ porta màscara i ha estat format en els protocols que cal aplicar. Després de cada funció s'higienitzen les graderies i les zones comuns.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top