Ciutat

Els Mossos investiguen el robatori en un forn de pa del Centre

El forn on es va produir el robatori, en una imatge d'arxiu / GOOGLE MAPS

Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori que es va produir aquest dimarts al forn Valero del carrer de Zurbano, 6, al Centre. Dos homes van accedir a la botiga i en qüestió de segons es van endur al voltant de 300 euros que hi havia a la caixa registradora, segons fonts de l'establiment. El succés es va produir a quarts de set de la tarda, no hi va haver ferits i Valero té previst denunciar els fets.

Quan els dos lladres van accedir al local la fornera estava coent pa i no hi havia clients a l'interior. Un dels dos assaltants va accedir darrere l'aparador i va treure els diners de la caixa, mentre l'altre esperava a l'entrada i ràpidament van fugir corrents. La treballadora no va oposar cap resistència, però sí que va cridar els lladres perquè marxessin i va sortir al carrer cridant que havien entrat a robar. Va ser aleshores quan una veïna va trucar a la policia, que segons les mateixes fonts va trigar fins a 40 minuts a arribar.

Fonts policials afegeixen que en aquest tipus de robatoris els lladres només busquen emportar-se els diners que trobin i no s'interessen pel material que hi pugui haver als comerços. Durant el robatori els lladres no van utilitzar cap arma.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top