Publicitat
Ciutat

Baixen els contagis, torna la mobilitat

Els sabadellencs podran sortir de la comarca / VICTÒRIA ROVIRA

El nombre de casos positius detectats s’ha reduït gairebé un 10% durant la darrera setmana a Sabadell. La velocitat de reproducció de la malaltia –el nombre de persones a qui encomana cada positiu– també s’ha reduït, situant- se en 1. És a dir, sense superar el límit que estableix si la pandèmia està descontrolada. Són dades que arriben acompanyades d’una flexibilització de les mesures, a partir de dilluns, 26 d’abril. La més destacada és la fi del confinament comarcal i la possibilitat de moure’s arreu de Catalunya.

Una altra de les novetats serà que estaran permeses les reunions entre més de dues bombolles de convivència, tot i continuar limitades a 6 persones. A més, amb un 30% de l’aforament podran obrir tots els establiments comercials, independentment de la superfície que tinguin. I també els restaurants de centres comercials.

Baixen els hospitalitzats

El nombre de pacients hospitalitzats a planta al Parc Taulí ha baixat més d’un 20% en la darrera setmana, mentre que els ingressats que estan a la UCI es mantenen. És una tendència positiva que no es correspon amb les previsions pessimistes de després de Setmana Santa.

Publicitat
Comentaris
To Top