Publicitat
Oci i cultura

‘Cartes d’amor’ puja a l’escenari del carrer del Sol

Un instant dels assajos de l'obra 'Cartes d'amor' / DS

El Teatre del Sol acollirà durant el mes de maig, l’obra Cartes d’amor a la Sala Biblioteca.

Cartes d’amor és una crònica de la relació epistolar d’una parella, Andrew Ladd i Melissa Gardner, al llarg de les seves vides. Comencen a escriure’s des de ben petits i no deixen de fer-ho fins a la maduresa. Ambdos estan interpretats per Montse Martínez i Enric López.

A través d’aquestes cartes sabem de les seves esperances i ambicions; dels seus somnis i decepcions; victòries i derrotes; de l’amistat incondicional i la passió dels eterns amants. Una història basada en la intimitat i complexitat dels sentiments.

Cartes d’amor rep el seu poder pel fet que els seus dos amants estan confinats dins de les lletres” en paraules del propi A.R. Gurney, qui és un dels més prolífics autors teatrals dels Estats Units. El seu treball es centra principalment en els problemes i realitats de la vida de la classe mitjana americana i ha estat representat als grans escenaris teatrals internacionals.

Catalogada com una de les millors peces teatrals de la segona meitat del segle XX, Cartes d’amor va ser nominada al Premi Pulitzer de Teatre el 1990, es podrà veure des d’aquest dissabte, 8 de maig, fins al dia 30. Les funcions de dissabtes tene lloc a les 20h i els diumenges a les 19 h.

Publicitat
Comentaris
To Top