ESPORTS

El Creu Alta Sabadell Handbol aconsegueix la permanència matemàtica

Sergi Cifré i els seus jugadors van celebrar la continuïtat a Primera Nacional / Ll. Franco

Ara sí. El Creu Alta Sabadell Handbol continuarà a la Primera Nacional la pròxima temporada. La seva derrota davant La Roca (29-36) va ser la més dolça de la lliga perquè els homes de Sergi Cifré ja coneixien l’ensopegada de l’Handbol Banyoles contra el Sant Esteve Palautordera que atorgava la permanència matemàtica a dues jornades pel final. Un gran èxit per l’entitat que presideix Albert Bosch l’any del seu retorn a la categoria estatal.

El duel contra el conjunt roquerol va quedar en un segon pla. Tot i el contundent marcador final, va ser força igualat fins als primers minuts de la segona meitat. El Creu Alta es va avançar amb un 8-7 i es va arribar al descans amb un ajustat 14-16. Potser els de Sergi Cifré es van deixar anar a la represa quan ja estaven al corrent del resultat del Banyoles i tenien assegurada la salvació. Ho va aprofitar el BM La Roca per obrir una escletxa (22-27) i imposar-se amb comoditat en la recta final.

Era ja intranscendent, però l’OAR Gràcia, després que dimecres acabés cedint per la mínima al Poble Nou (32-31), dissabte va aconseguir la victòria contra la Salle Montcada en un altre enfrontament resolt també a cara o creu (36-35). Va ser un duel amb alternatives contrastades tot i que el partit desembocà en un final obert a tota opció. A partir del 6-6 el conjunt montcadenc agafà avantatge i l’administrà amb un joc més solvent i eficaç que li permeté deixar enrere un Gràcia anàrquic i precipitat (15-20 al descans). A la segona part el conjunt de Cesc Borrell va mostrar una altra mentalitat i al minut 14 ja havia atrapat el rival (26-26). Cinc minuts més tard semblava haver agafat el control (31-28).

El partit reservava emocions perquè la Salle es va treure la son de les orelles amb el parcial 0-5 (31-33). El tram final va ser molt intens, però la major part dels encerts els protagonitzà el Gràcia que, amb el parcial 5-1 (36-34), va fer el cop de timó definitiu. Establert el 36-35 en el darrer minut, els graciencs van saber mantenir la possessió per fer-se amb els dos punts.

Publicitat
Comentaris
To Top