Ciutat

Sabadell tindrà tres noves àrees d’esbarjo per a gossos a principis d’any

L'àrea d'esbarjo per a gossos al Taulí / LLUÍS FRANCO

Les tres noves àrres d’esbarjo per a gossos que tindrà Sabadell entraran en funcionament a principis de l’any vinent. La Junta de Govern Local ha aprovat aquest dimarts la licitació del projecte per un valor de gairebé 150.000€. La previsió és que les obres comencin al setembre i el termini d’execució és de sis mesos, de manera que acabaran cap al mes de març.


Aquests espais estaran ubicats al carrer de Sol i Padrís cantonada Bellsolà, on l’àrea tindrà una superfície de 900 metres quadrats; al carrer de Bocaccio amb Rocafort, i en aquest cas serà de 740 metres quadrats i la darrera consistirà en ampliar l’àrea d’esbarjo actual de Can Gambús, que passarà de 820 a 1.800 metres quadrats.

Dos urban dogs

El projecte per construir i ampliar àrees d’esbarjo en diferents punts de la ciutat forma part del pla de la regidoria de Benestar Animal per millorar la qualitat de vida dels animals sabadellencs. Avui també s’ha aprovat instal·lar dos urban dogs, recol·lectors ecològics que atrauen els gossos perquè hi orinin i neutralitzen la pudor. Un estarà ubicat a la plaça de Carrasco i Formiguera de la Creu Alta i l’altre a la plaça de Picasso de Campoamor. Els dos urban dogs tenen un cost de 7.000 euros.

En el següent mapa trobaràs totes les àrees d’esbarjo, pipicans i zones d’ús compartit per a gossos que actualment ja hi ha a Sabadell:

Comentaris
To Top