Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament planta 235 arbres nous al sud de Sabadell

Un escocell amb la soca visible / O.E.

La Junta de Govern Local ha aprovat avui un projecte per replantar 235 arbres a diferents carrers de la zona sud de Sabadell.  L’obra, que tindrà un termini d’execució de dos mesos, tindrà un cost de 199.677,82 euros. Les actuacions previstes inclouen plantar nous arbres en escocells que ara mateix estan buits i substituir exemplars que presenten problemes de seguretat o salubritat per espècies d’arbres més idònies. Aquestes actuacions seran als carrers de Concha Espina (amb 17 arbres nous), Pardo Bazán (29 arbres), Josep Comas (70 arbres), Goya (59 arbres), Fontanella (7 arbres), Velázquez (14 arbres) i els Manyans (4 arbres), com també al passeig d’Espronceda (34 arbres), a la ronda de Pau Vila (1 arbre) i a l’illa Sacra.

Es tracta d’una millora que segueix els criteris establerts pel Pla Director de l’Arbrat Viari de Sabadell del 2019, que “té per objectiu potenciar l’arbrat viari com una infraestructura verda que aporti el màxim de beneficis socials i ambientals”. Aquesta primera actuació  se suma al projecte de reposició d’arbrat que afecta els set districtes de la ciutat, ja aprovat i a punt d’iniciar la licitació. Aquest projecte, que suma més d’1 milió d’euros, preveu millorar i dur a terme la reposició d’arbrat amb un total de 1.164 unitats que es plantaran en una vuitantena de carrers de la ciutat.

En el cas del Districte 6, es preveuen actuacions també a altres indrets, com als carrers de Diego Almagro, el Dos de Maig, Leonardo da Vinci, Magí Colet i els Tintorers, així com a la plaça de Triana, la ronda de Santa Maria i el passeig dels Almogàvers.

Publicitat
Comentaris
To Top