Publicitat
Diners

El Banc Sabadell presenta el seu nou pla estratègic

CEDIDA

El Banc Sabadell (BS) presentarà aquest divendres, davant la comunitat d’inversors i analistes, el seu nou pla estratègic per als pròxims anys; un full de ruta la implementació del qual comandarà el nou conseller delegat, César González-Bueno.

Presentació que ha despertat una gran expectació en els mercats després que el BS decidís no tirar endavant la seva fusió amb BBVA, per considerar l’oferta insuficient (la seva cotització a Borsa s’ha disparat en els darrers mesos), i caminar en solitari pel sistema financer espanyol.

A manca de detalls, el nou pla director del Sabadell  tindrà en compte l’evolució de la pandèmia i l’entorn de tipus negatius, i com a prioritari, el mercat domèstic (sense oblidar el negoci al Regne Unit i Mèxic), amb el repte d’augmentar l’eficiència i la rendibilitat.

Segons el document enviat dimarts a la CNMV, el pla del BS s’orienta a “potenciar les seves fortaleses, augmentar la rendibilitat i maximitzar la generació de valor”.

De l’estratègia comercial, destaca el reforçament de la seva proposta de valor en el segment Pimes, el de major valor afegit i rendibilitat.

El Sabadell començarà a aplicar el nou pla estratègic des d’un bon punt de partida: ha tancat el primer trimestre amb un benefici net atribuït de 73 milions d’euros, fruit d’una creixent activitat comercial, la contenció de costos i un increment de la inversió creditícia.

Publicitat
Comentaris
To Top