ESPORTS

Polèmica pel suport institucional: ERC proposa al Centre d’Esports una taula amb els sis grups municipals

Els representants d'ERC Gabriel Fernàndez, Santi Valls i Salvador Gamell a la Nova Creu Alta / CEDIDA

La polèmica desfermada per les declaracions del president del Centre d’Esports, Esteve Calzada, lamentant l’escàs suport econòmic des de l’Ajuntament, ha viscut un nou capítol després de l’encreuament de comunicats entre el club i el govern municipal de les últimes hores. El primer grup de l’oposició, Esquerra Republicana Sabadell ha entrat a escena per proposar al Centre d’Esports una taula amb els sis grups municipals que recondueixi el “desacord amb el govern i vehiculi el suport institucional al club”.

El portaveu d’ERC a l’Ajuntament, Gabriel Fernàndez; el president de la secció local i també regidor, Santi Valls, i el representant republicà al Consell Municipal de l’Esport i ex directiu arlequinat, Salvador Gamell, s’han reunit amb el director general del club, Bruno Batlle, i la vicepresidenta, Ana Navés, a les instal·lacions de la Nova Creu Alta amb l’objectiu de trobar una sortida a la situació amb la creació d’una taula bilateral club-Ajuntament amb la presència dels sis grups municipals. Qualifiquen de “desafortunat i inoportú” el comunicat emès ahir pel govern local i aposten per “un nou marc de suport institucional que permeti a l’entitat tornar a la Lliga SmartBank“. Els republicans defensen que aquest nou escenari de relacions “facilitarà una sortida a la situació anòmala generada per la gestió inhàbil i comunicació preocupant realitzada per l’executiu municipal”.

Gabriel Fernàndez ha afirmat que “cal, simplement, donar compliment a la moció aprovada el 2016, que va rebre el suport de la pràctica totalitat dels grups: el club representa i promou la ciutat, en duu el nom arreu, i l’Ajuntament s’hi va comprometre donar-li assessorament, mediació i suport per contribuir a garantir-ne- la viabilitat econòmica. Aquest és un tema de ciutat. L’Ajuntament som tots: 27 regidors. I sentim que hem d’actuar en nom de la institució. Cal un nou marc de relacions, una taula bilateral Ajuntament-club amb membres dels sis grups municipals que treballi en un nou pacte que faci evident i efectiu el suport institucional que el Centre d’Esports necessita per tornar a Segona A. Passa en altres municipis i ha de poder passar, també, a Sabadell”, conclou.

El Govern respon al president Esteve Calzada dient que ha aportat més de 700.000 euros

Comentaris
To Top