Publicitat
Ciutat

Renovaran l’asfalt d’una vintena de carrers i la vorera d’una dotzena

Uns operaris, fent treballs d’asfaltat a la ronda de la Roureda / Victòria rovira
Uns operaris, fent treballs d’asfaltat a la ronda de la Roureda / Victòria rovira

L’Ajuntament destinarà un milió d’euros per asfaltar 19 carrers i renovar la vorera de 12 més en els pròxims mesos. La previsió és que les obres comencin a principis de 2022 i un cop estiguin adjudicades durin de 4 a 6 mesos.

Els treballs se centraran en aquests dos blocs. D’una banda, en asfaltar carrers dels districtes 1, 2, 3, 5 i 6. Les vies on s’actuarà són les següents: passatge d’Antoni Gaudí, carrers de Colom, Sant Joan, Dr. Puig, Gibraltar, Navas, passatge de la Vinya, carrer d’Albarrassí, Cadí, Feliu Elías, Llaberia, Mulleres, Pedraforca, Maria Antònia Salva, Ramon Llull, Sant Sebastià, Fra Juniper Serra, Josep Miquel i la plaça Sant Pius X.

L’altre bloc d’actuacions servirà per renovar les voreres de diferents zones dels districtes 1, 2, 4, 5 i 6. Aquí s’hi inclouen vies com el carrer de la República o les carreteres de Prats de Lluçanès i de Molins de Rei. També es faran els carrers de la Rosa, Jesús, Oliver, Major, Bujaruelo, Permanyer, Folch i Torres i Pardo Bazán.

Aquestes actuacions se sumen a les que estan en marxa des de principis d’any a tota la ciutat i que tenen el mateix objectiu de renovar el ferm de les calçades i les voreres. Sumant els dos projectes la inversió per aquest any és de 2,2 milions d’euros.

Sabadell desplega 2,3 milions d’euros per transformar zones per a vianants

Publicitat
Comentaris
To Top