Ciutat

L'ús de pirotècnia provoca un incendi de tres hectàrees a Sabadell

Bombers extingint un incendi a Torre-romeu / CEDIDA

Tres hectàrees han cremat aquest dimarts a Sabadell, a la zona de Torre-romeu. Bombers i Agents Rurals investiguen quina ha estat la causa del foc, però apunten que segurament es tracta de llançament de pirotècnia.

L'incendi s'ha iniciat en un marge urbà i s'ha propagat a través d'un conreu fins a cremar les tres hectàrees. L'han extingit vuit dotacions de Bombers.

L'onada de calor i la proximitat de Sant Joan preocupa les autoritats. Aquest dijous, els Bombers també han extingit un incendi a Sant Feliu de Codines, provocat per uns menors d'edat que llançaven petards massa a prop de massa boscosa.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top