Publicitat
ESPORTS

La vella guàrdia del Centre d'Esports acaba cicle

Edgar Hernández i Josu a Miranda. No continuaran la pròxima temporada / Lluís Franco

Encara que oficialment el silenci del club és absolut, tot apunta que el canvi de cicle en el Centre d'Esports serà una realitat. Amb el descens de categoria, també es produeix un canvi de xip radical en la confecció de la plantilla 21/22. Jugadors importants aquestes últimes temporades que acaben contracte el 30 de juny, com Josu, Adri Cuevas, Edgar o Pedro Capó no continuaran la pròxima temporada. És el punt final de la vella guàrdia. També s'hi podria afegir Grego Sierra. En canvi, l'únic que pot tenir possibilitats de renovar un any més és el veterà Óscar Rubio després del seu extraordinari rendiment la passada lliga.

El menorquí Pedro Capó és un dels que ja ho ha fet oficial a través d'un emotiu comunicat a les xarxes. "El 29 de novembre del 2009 vaig visitar el temple per primera vegada, ho vaig fer en l'equip rival, l'Sporting Mahonés, però em va quedar gravat l'ambient de futbol i aquelles alineacions escrites amb guix en una pissarra a l'entrada de tribuna. Per un jove de 18 anys, pensar a jugar cada dues setmanes en un estadi com la Nova Creu Alta era un somni llunyà. Vaig fer-ho realitat amb 26 anys i s'acaba amb 30. Entremig 4 anys, 4 temporades intenses i ben diferents. Tant de bo haurien pogut ser més... M'ho he passat molt bé al vostre costat arlequinats, he aconseguit jugar al futbol professional en un club meravellós, un altre somni fet realitat. Ha estat un plaer defensar els vostres colors i que s'han convertit també en els meus. Fins i tot he tingut la gran sort i responsabilitat de lluir el braçalet de capità en alguns partits, entre els quals la final de Marbella. Quin goig, quin orgull!".

Recorda diversos moments, com la victòria in-extremis davant el Castelló, la tarda d'Olot, el matí de la conquesta de Castàlia o les emocions viscudes a Algesires, Màlaga o Marbella. "Però el que més present tinc -explica- és l'estrena davant vosaltres, amb la nostra samarreta, el 20 d'agost del 2017 davant l'Elx, i tots i cadascun dels partits com a visitant on sempre, sempre, hi ha hagut algun representant de la gran afició que té aquest club. El Sabadell mai està sol". Acaba donant les gràcies al club, l'afició i per tots els missatges de suport cap a la seva persona. "Em sento i m'he sentit molt estimat entre la parròquia arlequinada".

Miguel de Hita és la nova mà dreta de Jose Manzanera

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top