SANT QUIRZE

Una dona en estat crític i un nadó ferit en l’incendi d’un habitatge ocupat a Sant Quirze del Vallès

Una dona es troba en estat crític per les cremades que ha patit en un incendi al domicili ocupat on viuen a Sant Quirze del Vallès. En el foc també ha quedat ferit de poca gravetat el seu nadó de sis mesos, segons ha avançat SER Catalunya.

La principal hipòtesi és que l’incendi ha estat intencionat, donat que la víctima ha estat localitzada lligada. Els Mossos d’Esquadra han rebut un avís a les 11.30 h que els informava d’un incendi en el domicili, situat al carrer Pompeu Fabra de la localitat vallesana. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha traslladat mare i fill a l’hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona, on han quedat ingressats.

/ CEDIDA

Fonts dels Mossos han assenyalat que s’ha obert una investigació per determinar les circumstàncies en què s’ha originat el foc, donat que les evidències fan que guanyi pes l’opció que hagi estat intencionat en haver trobat la dona lligada a l’interior de l’immoble. Aquest fet podria indicar que es tracta d’un intent d’homicidi, però també obre la porta a una possible acció autolesiva.

No obstant, els investigadors demanen prudència fins que no es disposi de totes les dades recollides a partir de l’anàlisi del lloc. A hores d’ara no hi ha cap detingut, i des del cos destaquen que la parella de la dona està localitzable.

Comentaris
To Top