Ciutat

Llarga cua per fer-se el test d’antígens a la Fira de Sabadell pel Canet Rock 2021

La cua per fer-se el test d'antígens aquest migdia / D.S.

Desenes de joves sabadellencs assisteixen des d’aquest migdia a la Fira de Sabadell per fer-se el test d’antígens (TAR) per assistir al festival Canet Rock 2021. S’ha format una llarga cua, que a hores d’ara encara és molt poblada, i el temps d’espera és de més d’una hora. Un resultat negatiu és requisit indispensable per accedir al recinte del Pla d’en Sala, també per a les persones que ja han estat vacunades. Sabadell no és l’única ciutat on es fan tests d’antígens de cara al festival, sinó que hi ha 14 punts més a tota Catalunya.

En total, s’hi faran més de 22.000 proves entre públic, organització, treballadors, artistes i premsa des d’avui a les 9 hores del matí fins a les 20 hores del vespre. L’organització ha preparat un sistema perquè els qui tinguin entrada des de fa més d’un any, la substitueixin per una altra que inclou el test. Aquest operatiu suposa un sobre cost de les entrades de 7 euros.

Per poder entrar al Canet Rock 2021 caldrà portar, doncs, l’aplicació amb el resultat negatiu de l’antigen i el DNI. En el mateix accés, l’organització facilitarà una mascareta FFP2 que serà obligatòria dur-la durant el festival. El cartell del festival és el mateix que es preveia per a l’edició de l’any passat, amb Stay Homas, Buhos, Zoo, Suu, Oques Grasses, Doctor Prats, Miki Núñez, Ciudad Jara, Ítaca Band, Roba Estesa, Lildami, JazzWoman, Miquel del Roig i Cesc, a més de tres discjòqueis.

La cua per fer-se el test d’antígens ha ocupat gairebé tota la llargada de la Fira de Sabadell / D.S.

Comentaris
To Top