Publicitat
Ciutat

L’Ajuntament debatrà una recepció oficial a Carme Forcadell

L'expresidenta del Parlament, Carme Forcadell, al les portes de l'Ajuntament

Esquerra Republicana, la Crida i Junts han registrat una petició a l’alcaldessa Marta Farrés perquè el consistori organitzi una recepció oficial a la presidenta Carme Forcadell, després del seu recent indult. La junta de portaveus extraordinària que ho debatrà tindrà lloc dilluns a les 10 h, si s’hi aprova, els tres grups municipals demanen que l’acte protocol·lari tingui lloc abans del 25 de juliol.

A la proposició registrada, els tres grups remarquen que Forcadell ha estat empresonada “per permetre un debat al Parlament de Catalunya sobre l’autodeterminació”.

El portaveu d’Esquerra, Gabriel Fernàndez, considera que “Sabadell deu una rebuda oficial –i un reconeixement de l’Ajuntament– a la presidenta Carme Forcadell”. De moment, el govern municipal no s’ha posicionat sobre si obrirà les portes de la sala de plens del consistori o no a l’expresidenta del Parlament.

Carme Forcadell, rebuda entre crits de “ni un pas enrere” a Sabadell després de l’indult

Publicitat
Comentaris
To Top