Publicitat
MONTCADA

33 projectes en els pressupostos participatius de Montcada

La zona de jocs del parc davant l'escola Mitja Costa es va fer amb pressupostos participatius / CEDIDA

Un total de 33 projectes opten als pressupostos participatius 2021-2022 de Montcada i Reixac. Del total, 24 accions són iniciatives particulars i les nou restants, de diverses entitats del municipi. Els projectes són diversos i proposen, entre d’altres, la creació d’equipaments esportius, socials i culturals; la reforma d’edificis actuals; millores als parcs infantils; l’ampliació de recursos sanitaris; millora dels accessos, així com mesures de seguretat a la via pública.

285.000 euros d’inversió

El consistori destinarà un total de 285.000 euros a les iniciatives; dels quals 250.000 per a projectes d’inversions, 25.000 per a accions de caràcter social i 10.000 per a propostes específiques vinculades a joventut.

Publicitat
Comentaris
To Top