ESPORTS

Pepe Martí, decidit a lluitar el podi de Portugal

Martí, en la prèvia de la prova a Portimao

Un mes i mig després, la F4 Spanish Championship 2021 torna als circuits amb un Pepe Martí disposat a lluitar per una plaça al podi del circuit de l’Algarve, a Portugal, en la tercera prova de la temporada. És per això que el pilot intentarà aprofitar tot el potencial del monoplaça de Campos Racing, que compta amb el compromís d’Auser, el concessionari i taller oficial Renault i Dacia del grup Movento, en l’acompanyament a joves talents.

Martí vol sumar el màxim nombre de punts possibles dels 65 en joc en les tres carreres que es disputaran des del divendres i el dissabte, i recuperar així part del terreny perdut en l’anterior prova. A Navarra no es van complir les expectatives, a causa de les circumstàncies adverses que van condicionar la seva participació en les sessions de classificació. Tot i el gran rendiment que va demostrar als tests col·lectius previs i als entrenaments lliures, Martí va haver de conformar-se amb un 12è, 11è i 9è lloc, aquest darrer després de materialitzar una espectacular remuntada de 12 posicions.

Així doncs, Pepe Martí, de setze anys, s’ha preparat a consciència des de la passada cita automobilística amb la intenció de capgirar a la situació: “Aquest mes i mig que no hem competit m’he centrat en la preparació física, i també mental, per tornar més fort de Navarra, que va ser una carrera bastant dura per nosaltres. Teníem velocitat, però tot i això no ens va sortir com volíem i va ser una mica xocant perquè teníem potencial per treure molt més d’aquesta prova”, recorda Martí.

Comentaris
To Top