ESPORTS

Carla Domínguez: "El canvi de ritme a les dues últimes voltes va ser la clau"

La Carla Domínguez avança cap al seu primer títol europeu / CEDIDA

L'or aconseguit per l'atleta terrassenca de la Joventut Atlètica Sabadell, Carla Domínguez, en el Campionat d'Europa sub-20 disputat a Tallinn (Estònia) suposa la seva confirmació en l'àmbit internacional després de coronar-se campiona estatal de cros i dels 5.000 metres llisos, la seva prova predilecta. "Va ser una cursa molt tàctica i havia d'estar atenta en tot moment per si podia canviar qualsevol detall", explica la protagonista, dies després de complir 18 anys i superar el tall de la Selectivitat per fer la carrera de Medicina a la Universitat. "Tot plegat ha estat com a un regal per a mi", reconeix.

La clau del triomf a Tallinn, assegura, "va ser el canvi de ritme quan faltaven dues voltes. Va ser molt dur i vaig patir per tirar al capdavant. Que tots els meus amics estiguessin deixant-se la veu animant-me va ser un extra per poder guanyar la cursa" i fer història. Aquest gran èxit li donarà opcions de participar en el pròxim Mundial que se celebrarà a Nairobi del 17 al 22 d'agost.

La J.A. Sabadell, 'emocionada'

També s'ha rebut amb enorme satisfacció el títol al seu club, la Joventut Atlètica Sabadell. Nascuda a Terrassa, tots els vincles esportius de la Carla es troben a la nostra ciutat. A través del secretari de l’entitat, Juan Manuel Prieto, es destaca la seva “gran feina i esforç, aspectes moltes vegades poc valorats o invisibles. Això l’ha portat a aconseguir aquesta medalla d’or en el seu primer any a la categoria i estem emocionats. Fa anys que la veiem entrenar i lluitar pels seus objectius i tenim clar que s’ho ha guanyat en un any especial en què ha preparat la selectivitat. Estem convençuts que també serà una gran metgessa”. El club sabadellenc destaca la feina del seu entrenador, Albert Parreño, i també del tècnic del club, José Pro, "un referent històric que acompanya la Carla en el seu camí".

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top