Ciutat

Un conductor begut xoca contra un vehicle estacionat i acaba detingut per resistir-se a la Policia

Un conductor begut va col·lidir ahir al vespre amb un turisme estacionat al carrer de Joanot Martorell. Un cop van arribar els agents, li van realitzar una prova d’alcoholèmia. L’home, de 40 anys, va donar positiu quadruplicant la taxa màxima genèrica permesa de 0,25 mg/l.

Així mateix, el conductor es va resistir als agents i va increpar-los durant la prova. Davant això, les forces de l’ordre el van detenir per un presumpte delicte de desobediència i resistència greu als agents de l’autoritat. A més, es van instruir diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de begudes alcohòliques. En l’actuació hi va intervenir una unitat de Policia Municipal de Sabadell.

Comentaris
To Top