Ciutat

Farrés: “Combatrem plegats la xacra de la violència masclista”

Marta Farrés atenent els mitjans aquest migdia / VICTÒRIA ROVIRA

L’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha mostrat el seu condol amb els familiars de l’última víctima de violència masclista a la ciutat, durant el minut de silenci organitzat per l’Ajuntament aquest migdia a la plaça Sant Roc. Farrés ha assegurat, a més, que és un dia de “molta tristesa per Sabadell” i que el “pes social i legal” ha de caure contra els homes que fan feminicidis. “Combatrem plegats la xacra de la violència masclista”, ha asseverat.

Així mateix, la consellera d’Igualtat i Feminisme, Tània Verge, també ha fet un missatge de repulsa a aquest últim assassinat. “Portem set feminicidis aquest any a Catalunya i es tracta l’expressió màxima de barbàrie de la violència masclista. Fem una crida a les dones que l’estan patint a demanar ajuda”, ha manifestat.

La dona presumptament assassinada per la seva parella feia 48 hores que era morta en un bagul al seu domicili en el moment en el qual l’home es va entregar a la policia i va confessar el crim. De fet, també feia 48 hores que la família de la dona la buscava sense èxit. Van fer un avís, i la Policia Municipal i els Bombers van accedir al domicili pel balcó, però com que no van trobar res, van marxar.

Emotiu minut de silenci en solidaritat amb la darrera víctima de violència masclista a Sabadell

Un home s’entrega a la policia després de matar la seva parella a Sabadell

Comentaris
To Top