Ciutat

Emotiu minut de silenci en solidaritat amb la darrera víctima de violència masclista a Sabadell

L'alcaldessa, Marta Farrés, la consellera d'Igualtat, Tània Verge, i els representants polítics de la ciutat han assistit a l'acte en solidaritat amb l'última víctima de violència masclista a Sabadell

Els representants polítics mostren una pancarta de rebuig a les violències masclistes / VICTÒRIA ROVIRA

Aquest migdia, a les 12 h, s'ha dut a terme un emotiu minut de silenci a la plaça de Sant Roc en solidaritat amb la darrera víctima de violència masclista a Sabadell. L'alcaldessa, Marta Farrés, la consellera d'Igualtat, Tània Verge, i els principals representants polítics de la ciutat han assistit a l'acte, així com desenes de veïns sabadellencs.

El minut de silenci ha durat una mica més de l'habitual i no hi ha hagut aplaudiments un cop ha acabat. Les banderes de l'edifici consistorial romandran baixades a mig pal i s'han decretat tres dies de dol a la ciutat. De fet, l'Ajuntament de Sabadell ha fet un comunicat en el qual manifesta el seu rebuig davant de "qualsevol forma de violència masclista, ja sigui violència física, psicològica, sexual o tota aquella de caràcter discriminatori o d’intolerància".

Publicitat

L’Ajuntament remarca que s’ha posat en contacte amb l’entorn de la víctima i s’ha posat a disposició de la seva família per oferir-li els recursos que té a l’abast. Dit això, aquest vespre col·lectius feministes de la ciutat han convocat una concentració en solidaritat amb la víctima. Tindrà lloc a les 19.00 hores, també davant de l'edifici consistorial.

Un home s'entrega a la policia després de matar la seva parella a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top